Funda Funda
 

Woningtaxatie in de regio Den Haag - Voorburg

De waarde van een juiste taxatie 

Het is onvermijdelijk bij de aan- of verkoop van iedere woning: een taxatierapport. Dat rapport is nodig voor de hypotheekverstrekker(bank/verzekeraar), voor de belastingdienst of de gemeente. Er hangt nogal wat af van de taxatiewaarde. B.v. de hoogte van de hoofdsom en rente van de hypotheek. Van belang is dat deze taxatie een reële waarde naar voren brengt in een degelijk rapport waarin die zaken vermeld staan die van belang zijn. T.b.v. een zuivere en goede taxatie zijn expertise en discretie minimale voorwaarden. Des te meer reden om een onafhankelijke taxateur in de arm te nemen. De Jong Makelaardij heeft er zelfs twee en is aangesloten bij het NRVT en NWWI. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen een spoedtaxatie voor u uitvoeren.

Taxateurs van De Jong Makelaardij

Die zijn zeer ervaren in hun werkgebied(Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar). Plaatselijke bekendheid en overige waardebepalende en omgevings factoren zijn hen bekend, en op de hoogte van de meest recente verkoopontwikkelingen. Daarom worden onze Register Makelaar/Taxateurs (lid NRVT en NWWI) veelvuldig door particulieren, bedrijven, banken en notarissen ingeschakeld.

Uiteraard hebben onze taxateurs ook de nodige bouwtechnische kennis. Mocht bij taxatie blijken dat er echter aanvullende onderzoeken van belang zijn, b.v. bij aankoop van een woning, dan zullen wij u adviseren om een aanvullend onderzoek of bouwtechnische keuring te verrichten.

NWWI Taxatie

Wilt u direct een NWWI taxatie aanvragen? 
klik op een van de vestigingen hieronder om direct uw aanvraag in te dienen: