Funda Funda
 

Partners

4 Star Windows

4 Star Windows Kunststof Kozijnen is al jaren actief in de kozijnenbranche en werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen welke in eigen beheer geproduceerd wordt.

Persoonlijk contact 

Het bedrijf klein houden, is voor ons een bewuste keuze. Hierdoor blijven we flexibel en houden we de lijnen kort. De adviseur die u spreekt als u belt om een afspraak te maken, is ook degene die bij u langskomt. Met ruim 11 jaar ervaring weet onze adviseur precies welke mogelijkheden er zijn, onder meer op het gebied van binnenafwerking, vensterbanken en ventilatie. 

De adviseur maakt een tekening van uw bouwproject op de computer en werkt ter 

plekke een offerte voor u uit, uiteraard geheel vrijblijvend.

Dubbelcheck 

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, sturen wij een technisch professional voor een tweede, exacte meting. Vervolgens komt tijdens de montage onze adviseur langs om erop toe te zien dat alles naar wens verloopt. Na de montage controleert hij nogmaals of alles goed is gegaan en stelt hij samen met u het opleveringsrapport op. 

Ook hierbij een dubbel check dus, zodat u met een gerust gevoel kunt genieten van uw nieuwe kozijnen!  Om een optimale service te kunnen bieden, leveren wij kunststof kozijnen in hele Nederland. Mocht bij de montage iets niet helemaal naar wens zijn,dan kan dit dezelfde dag nog worden hersteld. Onze service stopt dus niet na de offerte pas als u 100% tevreden bent, zijn wij het ook!

 

 

 

Offerte aanvraag

 

Partner De Jong Makelaardij: Het Nationale Hypotheek Huis/ De Jong

Het Nationale Hypotheek Huis/ De Jong

Eindelijk is het dan zover: na lang zoeken heeft u het huis van uw dromen gevonden. Minstens zo belangrijk is het vinden van de juiste hypotheek.

Hypotheken verschillen in de rente die u moet betalen en in de manier van aflossing. Persoonlijke wensen spelen bij uw keuze een essentiële rol. Een hypotheek moet immers passen bij uw inkomen, levenswijze, toekomstverwachting en gezinssamenstelling.

Ook voordat u op zoek gaat naar een huis is het verstandig een oriënterend bezoek te brengen aan Het Nationale Hypotheek Huis - De Jong hypotheken (onafhankelijk en erkend Hypotheker). Dan krijgt u algemene informatie over hypotheken en onze adviseur kan vast voor u uitrekenen welke hypotheekvormen in uw geval mogelijk zijn, wat uw maximale hypotheek is en wat daarbij de maandlasten zijn.

Door de zeer specialistische kennis van onze hypotheekadviseur kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Met de beste hypotheek, maar desgewenst ook met een uitgekiende financiële strategie. De hypotheekadviseur van Het Nationale Hypotheek Huis / De Jong Hypotheken bekijkt graag samen met u uw wensen en mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies op maat

Offerte aanvraag

 

 

Partner De Jong Makelaardij: Human Scale Studio > Architecture by Arno Muilwijk

Human Scale Studio > Architecture by Arno Muilwijk

STUDIO

Human Scale Studio is een architectenbureau uit Voorburg dat, naast het ontwerpen en uitwerken van projecten, de opdrachtgever begeleidt en adviseert tijdens het gehele bouwproces. 

Door goed te luisteren naar de opdrachtgever en het maken van een krachtig concept wordt er hoogwaardige architectuur gerealiseerd, waarbij de wensen van de opdrachtgever, de beleving van de ruimte en de uiting van de architectuur ten opzichte van de bebouwde omgeving de hoofdrol spelen.

Door de samenwerking met andere (gespecialiseerde) bedrijven kan bij ieder soort project het maximaal haalbare gerealiseerd worden.

Maak nu een vrijblijvende afspraak met Arno Muilwijk om uw verbouwingsplannen werkelijkheid te laten worden.

Offerte aanvraag

 

 

Partner De Jong Makelaardij: Uw Droomhuis aan de Costa Blanca Spanje

Uw Droomhuis aan de Costa Blanca Spanje

Sinds 1999 is Spanish Total Services actief aan de Costa Blanca Spanish Total Services is een 100% klantgerichte property consultancy. 

Als lokale experts voorzien wij u van alle relevante informatie. Of het nu gaat over de aankoop van uw Spaanse woning, het wonen op een golfresort of het bouwen van uw droomhuis aan de Costa Blanca, als u 

goed bent voorgelicht dan bent u ook in staat een gefundeerd besluit te nemen over een belangrijke aankoop als onroerend goed.

Download de brochure voor alle informatie met daarin het 5 stappenplan om uw Spaanse droomwoning te kopen!

Bij De Jong Makelaardij te Voorburg zijn uitgebreide kleurenbrochure's van de projecten ter inzage.

Ter financiering van uw Spaanse aankoop regelen wij graag de verkoop van uw huidige woning of taxatie van de overwaarde t.b.v. de hypotheek. 

 

 

Offerte aanvraag

Download brochure van deze partner