Funda Funda
 

Over ons

Welkom op onze website! U heeft de beslissing genomen...u gaat uw geliefde woning verkopen, wij begrijpen als geen ander dat dit voor u een grote stap is.. en dan de vraag wat voor een makelaar in de hand te nemen? Wij nemen graag alle zorgen voor u uit handen en begeleiden u van A tot Z met de verkoop. 


Wat kunnen wij u bieden..

De Jong makelaardij is een "no-nonsense makelaar" die u eerlijk en helder advies geeft, die doet wat hij zegt en die alleen UW belangen behartigt. U bent verzekerd van een goede service, deskundigheid, passie voor het vak en een jarenlange ervaring (wij zijn een familiebedrijf en bestaan sinds 1972). Wij doen alles om uw woning zo goed mogelijk te verkopen.


Uw woning wordt uiteraard uitgebreid gepresenteerd op Funda, met professionele fotografie, in/outside drone-video, duidelijke plattegronden met maatvoering, ons aanbod op social media en uiteraard een fraaie presentatie in onze LED verlichte etalage.
 

 

Mocht u uw huis via ons kantoor gaan verkopen bent u verzekerd van persoonlijk contact. Wij zijn niet het grootste makelaarskantoor, u bent bij ons tenslotte geen `nummer`, maar wij geven persoonlijke service, 100% inzet en gaan samen voor een goed resultaat; dat telt. Al vele jaren kunnen onze opdrachtgevers u vertellen over onze werkwijze.  

Verkoopplannen? Maak een afspraak voor een verkoopgesprek met gratis waardebepaling.

Onze makelaars Ruud de Jong (kantoor Den Haag 070 - 3947272) en Eric de Jong (kantoor Voorburg 070 - 3874200) zien er naar uit om u te ontmoeten en samen een persoonlijk plan van aanpak te maken om uw woning te verkopen.