Funda Funda
 

Over ons

Welkom! U heeft de beslissing genomen...u gaat uw geliefde woning verkopen, wij begrijpen als geen ander dat dit voor u een grote stap is.. en dan de vraag wat voor een makelaar in de hand te nemen? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en begeleiden u met de verkoop van A tot Z. 


Wat kunnen wij u bieden.

De Jong makelaardij is een "no-nonsense makelaar" die u eerlijk en helder advies geeft, die doet wat hij zegt en die alleen UW belangen behartigt. U bent verzekerd van een goede service, deskundigheid, passie voor het vak en een jarenlange ervaring. Wij zijn een familiebedrijf(sinds 1972) en hebben in de jaren een groot netwerk/bestand opgebouwd van relaties en zoekers. Wij doen alles om uw woning zo goed mogelijk te verkopen.


Uw woning wordt uiteraard uitgebreid gepresenteerd op Funda, met professionele fotografie, in/outside drone-video, duidelijke plattegronden met maatvoering, ons aanbod op social media en uiteraard een fraaie presentatie in onze LED verlichte etalage.
 

 

Bij verkoop via ons kantoor bent u verzekerd van persoonlijk contact en ouderwetse goede flexibele service. 

Verkoopplannen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis verkoopgesprek met een objectieve en realistische waardebepaling.

Onze Makelaars- en Taxateurs Ruud de Jong, Den Haag 070 - 3947272 en Eric de Jong Voorburg 070 - 3874200 zien er naar uit om u te ontmoeten en een plan van aanpak te maken om uw woning te verkopen. Ook voor taxatie of als aankoopmakelaar zijn wij u graag van dienst.