Funda Funda

Theems 6, 's-Gravenhage

verhuurd

Omschrijving

Kantoorruimte (ca. 125 m²) gelegen op de gehele eerste etage. Goed gesitueerd/hoekligging aan de rand van bedrijventerrein ‘Forepark’ te Den Haag (achter de Ven/Sligro). Op loopafstand van de NS-station/randstadrail, nabij de snelwegen A4, A12, A13 en N44. Parkeer gelegenheid op eigen terrein v... lees meer

Kantoorruimte (ca. 125 m²) gelegen op de gehele eerste etage. Goed gesitueerd/hoekligging aan de rand van bedrijventerrein ‘Forepark’ te Den Haag (achter de Ven/Sligro). Op loopafstand van de NS-station/randstadrail, nabij de snelwegen A4, A12, A13 en N44. Parkeer gelegenheid op eigen terrein voor ca 2 auto's en op de openbare weg.

Indeling
Entree, gemeenschappelijke hal, ontvangst/bespreekkamer, trap 1e etage 3.90 * 3.25 mtr.
Toilet met fonteintje,Eerste verdieping
Lange gang met toilet en fonteintje 8.20 * 1.20 mtr.
Kantoorruimte op de hoek aan de voorzijde met elektrische screen 5.65 * 4.35 mtr.
Kantoorruimte/kantine met kitchenette 5.65 * 4.35 mtr.
Kantoorruimte over de volle breedte aan de achterzijde en voorzien van screens (elektrisch en handbediening 11.00 * 5.65 mtr.


Bijzonderheden
Bouwjaar: 1996
Vloeropp ca.: 125 m²
Voorzieningen: gas, elektra, water, stookkosten zal naar verbruik worden verrekend
Voorschot: per maand; Energie- en servicekosten, nader te bepalen
Elektra: ruim voldoende groepen met aardlekschakelaar
Verwarming: C.V.-combiketel middels radiatoren
Beveiliging: alarmsysteem, brandhaspel(s)
Vloeren: betonnen vloeren
Plafonds : hoogte: 2.79 mtr., systeemplafond voorzien van inbouw TL-armaturen
Isolatie: te openen ramen met dubbele beglazing, gevel/dak/vloer isolatie
Energielabel: mogelijk A/B, gezien het bouwjaar
Zonwering: verticale zonwerende screens op de zonbelaste gevel
Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur of bankgarantie
Voorbehoud : positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.
Huurbetaling : per maand vooruit.
Parkeren: op de openbare weg, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein mogelijk
Oplevering: in overleg/op korte termijn mogelijk

Huurprijs:
te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de NVM, VBO-makelaar en Vastgoedpro.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg, flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar, 5 jr met een optietermijn van 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de boven etage aan de Theems 6 te Den Haag. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Jong Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Tevens behoeft elke transactie de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Nadere bijzonderheden:
Huurder is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële middelen en vergunningen, welke behoren bij het bestemmingsplan gebied/bedrijventerrein Forepark, waarin is opgenomen de bedrijfsmatige activiteiten ten behoeve van "Staat van bedrijven op bedrijventerreinen"

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.000,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Aangeboden bij:

De Jong Makelaardij Voorburg

Prins Bernhardlaan 148
2273 BM Voorburg

voorburg@dejongmakelaardij.nl
070-387 42 00

Deel via social media