Funda Funda
 

Hypotheken

Eindelijk is het dan zover: na lang zoeken heeft u het huis van uw dromen gevonden. Minstens zo belangrijk is het vinden van de juiste hypotheek.

Hypotheken verschillen in de rente die u moet betalen, de manier van aflossing en overige voorwaarden. Uw persoonlijke wensen en omstandigheden spelen hierbij een essentiële rol. Een hypotheek moet immers passen bij uw inkomen, levenswijze, toekomstverwachting en gezinssamenstelling.

Het is dan ook verstandig om voordat u op zoek gaat naar een huis een oriënterend bezoek te brengen aan De Jong hypotheken. Onze erkende hypotheekadviseur geeft u algemene informatie over de verschillende hypothekenvormen en kan voor u uitrekenen wat uw mogelijkheden zijn voor een verantwoordde maximale hypotheek met de daarbij behorende de bruto/netto maandlasten.

Second opinion of loopt uw huidige rentevaste periode binnenkort af?  Neem uw nieuwe offerte of huidige hypotheeklening mee. Wij controleren deze graag en mogelijk kunnen wij een lagere rente en/of betere voorwaarden voor u regelen. Een controle op uw "nieuwe maandlast" is zo gek nog niet!   

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat: tel: 070-3947272 of hypotheken@dejongmakelaardij.nl

Erkend-Logo

 

Download DVD hypotheken

Download DVD Risico afdekken 

Download DVD Vermogen