Funda Funda
 

Aankoopmakelaar in de regio Den Haag en Voorburg

Uw eigen aankoopmakelaar voor Uw droomwoning in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Nootdorp of Zoetermeer.

De Jong Makelaardij zorgt ervoor dat u GEEN  'kat in de zak ' koopt en bespaart u vele duizenden euro`s. Wij taxeren-  en onderhandelen dagelijks bij aan- of verkopen. Wij zijn als geen ander bekend met de plaatselijke huizenmarkt en huidige realistische prijzen. Ook bouwtechnisch staan wij ons mannetje en kunnen u goed adviseren over de staat van (toekomstig) onderhoud alsmede eventuele aanpassingen of verbouwing om uw aankoop naar wens te maken.  Als enige makelaar werken wij met digitale vochtmeters en InfraRood warmtebeeldcamera's(deeldienst).

Stel...u heeft uw droomwoning gevonden en u heeft er een goed en fijn gevoel over maar u zit nog met een aantal vragen zoals:  

  • De woning lijkt in een goede staat, maar hoe is het in de toekomst?
  • Is de vraagprijs wel conform de huidige markt?
  • Wat is een goede prijs voor deze woning? Want ik betaal niet graag te veel. 
  • Hoe gaat het (biedings)proces in zijn werk en hoe kom ik in onderhandeling?
  • Hoe staat het met de V.v.E./splitsingsakte of waar loopt de erfgrens?
  • Staat alles wat we hebben afgesproken wel goed in de koopovereenkomst?

Allemaal vragen die onze doorgewinterde aankoopmakelaar voor u kan beantwoorden. Wij verdienen altijd geld voor U. Hiervoor berekenen wij in overleg met u een vastbedrag of op prestatie basis. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Bel of mail ons voor meer informatie:

Neem contact op met onze aankoopmakelaar!

Aankoopmakelaar Voorburg: 070-3874200 of voorburg@dejongmakelaardij.nl
Aankoopmakelaar Den Haag: 070-3947272 of info@dejongmakelaardij.nl