Funda Funda
 

Verzekeringen

Gedegen advies - Persoonlijke betrokkenheid - Onafhankelijk en objectief
Bent u van plan de zorg voor uw verzekeringen, financiering of hypotheek toe te vertrouwen aan ons kantoor of heeft u dat al eerder gedaan, dan kunt u ervan overtuigd zijn dat uw financiële belangen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn.

De Jong Makelaardij en Het Nationale HypotheekHuis zijn een servicegerichte dienstverlener die u het werk en de zorg uit handen kan nemen bij het samenstellen van uw verzekeringspakket of het zoeken naar de juiste financieringsvorm. Wij streven ernaar om uw afgesloten voorzieningen gelijke trend te laten houden met uw persoonlijke en financiële ontwikkelingen, daarvoor controleren wij op uw verzoek uw verzekeringen en verzorgen indien noodzakelijk de gewenste aanpassingen. Ingeval van schade zorgen wij uiteraard voor een correcte afwikkeling.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid en kennis van zaken. Omdat wij zaken doen met diverse geldinstellingen en verzekeringsmaatschappijen, kunnen wij u in alle objectiviteit een goede oplossing aandragen, zodat de verzekeringen of financiële voorzieningen zo goed mogelijk op uw wensen en belangen zijn afgestemd. Onze adviezen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wilt u een afspraak voor het doornemen van uw verzekeringen of second opinion? Klik dan hier.