Funda Funda
 

Verhuur

Als uw huis u lief is.... 

... kiest u bij verhuur voor De Jong Makelaardij. Indien u uw huis (tijdelijk) wilt verhuren kan ons kantoor u stap voor stap begeleiden en de mogelijkheden bespreken, zodat u verzekerd kunt zijn van een goede nette bewoning en de huur op tijd wordt betaald. Wij inspecteren, beheren, selecteren en screnen zelf !!!

Doordat wij m.b.t. kleinschalig voor particulieren en kleine particuliere beleggers werken hebben wij meer oog voor- en belang bij de selectie en screening van de juiste huurder voor uw onroerend goed. Wij zetten uw woning breed in de markt o.a. via het landelijke VBO makelaars-uitwisselingssysteem, in de etalages van de 2 kantoren en daarnaast komt de woning op onze veel bekeken eigen website alsmede Funda en Jaap.nl

Wij hebben contact met diverse overheidsinstanties en internationale bedrijven en organisatie`s in Haaglanden en natuurlijk de particulieren die bij ons staan ingeschreven. Vaak zijn dit ex-pats die voor bepaalde tijd (1-5 jaar) in Den Haag e.o. werken.

Staat uw woning in de verkoop bij een collega makelaar, en is deze nog steeds niet verkocht? Vaak heeft de eigenaar dubbele hypotheeklasten en leegstand kost geld. Mogelijk bied "tijdelijke" verhuur van b.v. 6 maanden of 1 jaar een oplossing (natuurlijk wel met toestemming en in overleg met uw hypotheekverstrekker). Voor deze korte termijn selecteren wij mensen die hun woning reeds hebben verkocht, maar hun nieuwe woning nog niet is opgeleverd b.v. bij nieuwbouw.

U ziet; De Jong Makelaardij behartigt uw belangen, voor een zo gunstig mogelijke verhuur tot stand te brengen. Indien u een vrijblijvend advies nodig heeft en de verhuur mogelijkheden wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren en verhuren al sinds 1972 woningen volgens onze eigen selectie, naar de huidige marktwaarde en beantwoorden al uw vragen. 

Wij verhuren uw lege of gestoffeerde / gemeubileerde woning. Wij bezorgen u uitstekende huurders. Discreet en precies volgens uw wensen.